Domů » Zápisky » Kalendář koně na rok 2012

Kalendář koně na rok 2012

A je tu poslední měsíc roku 2011. A s ním vám představuji svůj autorský kalendář, ve kterém najdete mé letošní oblíbené fotky, ale i pár fotek z archivu. Proč nejen letošní fotky?

Pro mě rok 2011 znamenal práci, kterou jsem vždycky chtěla dělat. Od ledna pracuji jako fotograf pro SilverStone Ranch a zároveň jsem se začala naplno věnovat fotografování koní, a mám radost i z úspěchu uspořádaných fotoseminářů. 

Ale zároveň rok 2011 přinesl velké trable mé rodině. Blbá kombinace. Chcete se věnovat práci i být s rodinou a ono to nejde.

Byl to náročný rok a na ježdění po soukromých stájích moc času nezbývalo. Proto jsem při výběru fotek pro kalendář sáhla po pár fotkách z mého archivu.

Letos má kalendář téma "tradiční i netradiční portrét konkrétního koně". Všichni koně v kalendáři mě zaujali pohybem, výrazem, a světlem při samotném focení.
Titulka, březen a srpen patří fríským hřebcům ze stáje SSam z České Břízy, leden je barok pinto hřebec manželů Jašurkových, únor apploosa valach z Ranch 28, duben QH hřebec pana Popova, červen má oblíbená modelka Charmee (bavorský tepl.) Honzy Hrubého, haflingerka na čevnovém listu je focena na körungu v Meránu, červenec a huculka ze stáje v České Bříze, září je fotka z archivu - vzpomínka na Pajdu - Sacramoso Energica L., říjnový list patří krásnému paint ročkovi z PB RANCH, listopad je opět vzpomínková fotka z pastvin v Kamenném Újezdu, a konečně prosinec a detail shetlandské klisny z chovu paní Skalické. 

Pokud by se vám kalendář líbil a chtěli by jste ho mít doma, napište mi objednávku na mejl.
Velikost je A3 (30x42cm), cena i s balným a poštovným je 330Kč

titulka     leden

únor     březen

duben     květen

červen     červenec

srpen     září

říjen     listopad

prosinec

Nejnovější zápisky

Autorský kalendář KONĚ 2024

Představuji vám svůj autorský kalendář KONĚ 2024.Na výšku a v barvě, v extra velikosti 30 x 44 cm...

čti více >

XXXI. Národní přehlídka plemene koní Shagya arab 2023

Bylo mi opět ctí fotografovat tyto krásné koně. Děkuji za pozvání.Fotografie volně ke stažení a...

čti více >

Hrubosrstý jezevčík

Monka od Vévody Huberta, štěně hrubosrstého...

čti více >
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace